Jumaat, 14 Januari 2011

Hadiah untuk pembaca bertuah

Penyertaan ni terbuka kapada semua rakyat Malaysia… Nampak kat sebelah tu?? ada counter kan?? di tepi tu korang boleh nampak ade no 65000 kan??… Sape yang lawat blog aku dan tengok no tu sama ngan no korang masa korang melawat, korang  akan dapat topup free RM10.00…

Syarat2nya adalah…
  1. Print screen page pembaca bertuah apabila No 65000 dah mengena (full screen)
  2. Buat  post pasal kemenangan anda dan letakkan link ke page ini (kalo x buat x dapat topup)
  3. E-mail gambar tersebut ke AM_NOUVOS@yahoo.com.my dalam masa 30 minit (bagi tahu sekali korang nak topup maxis, celcom atau digi. Pastikan E-mail dalam 30 minit je)
  4. Jangn  tipu2 tau… (Tuhan nampak)
  5. No topup akan diemailkan kepada pemenang.

5 ulasan:

fiezah91 berkata...

menarik! hehe.. boleh cuba2 nih

fiezah91 berkata...

http://theonlyza.blogspot.com/2011/01/nescafe-ais.html

Orang Kampung berkata...

dah dekat tu...
sabaq dlu

A.K.U berkata...

http://theonlyza.blogspot.com/2011/02/tak-nak-nescafe-ais-nak-milo-panas_17.html

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI berkata...

http://brassgirlz.blogspot.com/2011/04/blogger-nescafeais-mencari-pembaca-ke.html

dah2.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...