Sabtu, 30 April 2011

Superman Berasal Dari India

Sebenarnya..Superman berasal dari india....tak caye?? tengok video ni dulu...hehehe


Lorh...masih tak percaya..layan video ni plak..hehehe..

Jumaat, 29 April 2011

Video Maharajalawak Minggu ke5


Video MaharajaLawak Minggu ke5 - Jihan tersingkir..memang patut..kurenggg..tapi still ok dari si Amir..(aku cukup tak suka dia)..minggu ke5 ni punya maharajalawak agak kurenggg..sepah,jambu,jozen ngan balas je yang ok ckit..nabil biasa je..kepada yang tak beli astro mastika..jangan risau..video akan diupdate dari masa ke semasa...sila refresh untuk Video MaharajaLawak Minggu ke5 terbaru

Jejaka Temacho Pilihan Si Gadis

Nama: Amin Si Jejaka Pemalu
Umur: 25
Tujuan: Mencari gadis yang memahami perasaan ini...mmuuahhhh...

Khamis, 28 April 2011

Video Sumpah Laknat Datuk Eskay Dan Datuk T (UPDATED)


Sertai & ikuti siaran langsung sumpah laknat oleh Datuk Eskay serta Trio 'Datuk T' 12 tengah hari esok (29.04.2011)....siap ada siaran langsung...:eek

Rabu, 27 April 2011

Video Seks Part 2 - Pemimpin pembangkang


KUALA LUMPUR: Bahagian kedua klip video seks yang didakwa membabitkan seorang pemimpin kanan pembangkang dan seorang pelacur China disebarkan menerusi laman video YouTube hari ini.

Klip video part 2 selama 1 minit 47 saat saat bertajuk "Papa Nurul Izzah Part II" itu dipindah naik oleh pemegang akaun YouTube dengan nama "wakparjosudorno".

Daging Tiruan pulak !!! - Made In China Lagi

 

Dulu kecoh dengan telor tiruan yang dikatakan berasal dari china...dan sekarang ada pulak resipi terbaru..daging tiruan,Jabatan industri dan perdagangan China baru-baru ini telah menemui "ekstrak daging lembu" iaitu aditif yang digunakan oleh pelbagai restoran kecil di sekitar Hefei untukmembuat daging tiruan dengan menukar daging babi menjadi daging lembu hanya mengambil masa selama 90 minit!!!

Semakan Keputusan Permohonan Matrikulasi Sesi 2011/2012


Tarikh Semakan Keputusan Permohonan Matrikulasi Sesi 2011/2012 akan dibuka pada 28 April 2011 ini. Kepada Calon SPM (Sijil Pelajaran Malaysia) 2010 yang telah memohon program Matrikulasi 2011, anda boleh menbuat semakan keputusan permohonan anda ke Matrikulasi 2011 pada 28 April iaitu pada hari esok.

Ahad, 24 April 2011

Bahaya Pemprosesan Rare Earth ( Lynas ) - Kronologi Bukit Merah


Ramai yang sudah dengar  tentang kilang Pemprosesan ‘rare earth’ yang sedang dibina oleh Lynas Malaysia Sdn Bhd. Pemprosesan 'rare earth' mendatangkan banyak keburukan . Pemprosesan ‘rare earth’ menghasilkan sisa radioaktif dan sisa radioaktif ini amat berbahaya bukan sahaja kepada manusia tetapi seluruh ekosistem.

Sabtu, 23 April 2011

Pembaca Ke 40000 Telah Ditemui..!!!!

Salam...

Akhirya penantian untuk mencari pembaca bertuah ke-40000 berjaya.....tahniah cik Nurshahidah n thanks 4 the entry....

23/4/2011


Terima kasih Nursyahidah sebab rajin view blog tak seberapa saya nih...untuk
no berikutnya sila klik  sini

Mencari Pembaca Bertuah Ke 40000


Cepat-cepat...aku mencari pembaca bertuah ke 40000....nombor sekarang 39837 (setakat entry yang aku buat ni). Hanya tinggal seratus lebih lagi je lagi...syarat-syarat dia camni..:-

Jumaat, 22 April 2011

Video MaharajaLawak Minggu ke4 - Jambu Terbaik

MaharajaLawak Minggu ke4,Alex tersingkir...memang kurang mantop,tapi teringat lawak dia masa MaharajaLawak minggu ke3 hari tu...huhuhu..untuk MaharajaLawak minggu ke4 ni..nabil,sepah,jozen best dan yang palingggggg best JAMBU..Terbaik!!!..Buruk giler yus jadik Nora Danish...hahaha..cam biase amir patut out..tak lawak langsung...Korang layan video MaharajaLawak minggu ke4 kat bawah ni..aku amik yang best je...hehehe

Korang Duduk Flat ? Tengok Sini Jap

Ada tak antara korang yang duduk rumah flat??..Tinggi tak rumah korang??..Mesti penat kan klu korang ada beli barang atau perabot yang besar, kemudian nak angkut barang atau perabot tu ke rumah korang...pahtu lift plak rosak..perghh..xleh bayangkan..huhuhu

TAPI!!!!!...JANGAN RISAU

Iklan Jawatan Kosong (Banyak Kekosongan) - Dunia Dan Akhirat

Permohonan Jawatan Kosong ini adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia dan juga semua penduduk dimuka bumi ini yang beragama islam untuk mengisi kekosongan Jawatan Bertaraf Makmum Solat Berjemaah Lima Waktu Tetap bagi jawatan berikut. Keutamaan akan diberi kepada sesiapa sahaja yang memohon..(Banyak Kekosongan)

Semakan Ujian Medsi Bagi Diploma Perguruan Lepasan Ijazah (DPLI) Ambilan Julai 2011


Semakan ujian Medsi bagi Diploma Perguruan Lepasan Ijazah (DPLI) ambilan Julai 2011 telah dibuka..jadi kepada sesapa yang memohon nak jadi cikgu korang boleh semak dekat link kat bawah...

Semakan ujian Medsi untuk DPLI boleh dibuat di sini> SEMAKAN UJIAN MEDSI APRIL 2011

Rahsia Tulisan Tangan


Rahsia Tulisan Tangan..
Menurut seorang profesor dari Universiti Kebangsaan Malaysia, tulisan tangan dapat mempengaruhi sikap,pergaulan dan juga sedikit sebanyak dapt mempengaruhi percintaan.....Berikut jenis-jenis tulisan tangan dan rahsianya...

Khamis, 21 April 2011

Lamborghini Chrome Tengku Mahkota Johor Yang Berkilau

Lamborghini Chrome memang sesuatu yang rare (payah nak jumpe..huhu)..nak2 kat Malaysia ni..Lamborghini Chrome ni milik Tengku Mahkota Johor yang memang terkenal dengan koleksi kereta mewah...aduhai memancar, bersilau..sakit mata kalau follow kereta ni..(masalahnye..bleh follow ke???..hehehe)..


Rabu, 20 April 2011

Apa Itu E-Mail 1 Malaysia atau My-Email??

 

Apa itu E-mail 1 Malaysia atau My E-MaiL??MyEmail atau E-Mail 1 Malaysia adalah perkhidmatan mesej e-mel yang terbuka untuk semua Malaysia. Jika anda seorang warga negara Malaysia maka anda berhak untuk mendapat akaun MyEmail.

Selasa, 19 April 2011

(Gambar) Azhar Sulaiman Berdarah Hidung Kerana Belahan..!!!!


Gambar azhar sulaiman berdarah hidung kerana akibat belahan dari seseorang..hehe..

30 Perkara Yang Anda Harapkan Dari Sebuah Blog


Kadang-kadang apabila kita melawat sesebuah blog, kita lansung tidak berminat utk membacanya..kita hanya akan kekal paling lama pun 15 saat dan terus pangkah tetingkap tu..kenapa ini semua terjadi? apa yg kita harapkan?

Tips ni aku dapat dari sebuah forum,melalui kajian yang dilakukan terhadap forumer2 dalam forum..tips ni nampak menarik..so share kat sini...dan hasilnya sepeti kat bawah..30 Perkara yang Anda harapkan dari sebuah Blog...

Isnin, 18 April 2011

Sultan Kelantan Dihina Dalam Facebook !!!!

 P/s;- Sultan kelantan dihina dalam fecebook-yang ni ke???..aku dapat dari sini..propasblog

SHAH ALAM – sultan kelantan dihina???...Polis diminta bertindak tegas terhadap kenyataan berbaur hasutan seorang individu di laman sosial ‘Facebook’ yang didakwa menghina Sultan Kelantan dan rakyat negeri itu.

Ahad, 17 April 2011

Cikgu Gila-Gila - Cikgu Syida


BOTA: Siapa sangka, daripada hanya guru biasa di sekolah luar bandar, seorang wanita tempatan meraih populariti lebih sejuta pengunjung laman web sosial dari seluruh dunia melalui klip video miming ‘gila-gila’ yang diciptanya.

Sabtu, 16 April 2011

MaharajaLawak minggu ke-3 -Terbaik Persembahan Nabil (video)

Persembahan MaharajaLawak minggu ke-3 terbaik malam ni...nabil...memang superbbbb..hehee..korang layan video kat bawah k..


[Kredit-

MaharajaLawak minggu ke-3 - Amir patut Tersingkir (video)


Maharaja Lawak Minggu ke-3..pada mula-mula perembahan kumpulan Wai dan Xn3 terkeluar(memang patut pun...nak2 Wai..Cam haremmmm). Dan untuk persembahan malam ni Nabil,Sepah terbaik..tekleh lupa tengok muka Shuib...wakakaka..

Jumaat, 15 April 2011

Harakah Daily Pulak Kena Hack!!!



KUALA LUMPUR, 15 April: Dua hari menjelang pilihan raya negeri Sarawak, Harakahdaily di serang(hack) DDoS (Distributed Denial of Service) oleh pihak-pihak tertentu malam tadi selepas Sarawak Report dan Malaysiakini terkena serangan(hack) yang sama.

Iklan Pisaur Cukur Super Lawak

Iklan Pisau Cukur Yang lawak..memang lawak..poyo je mamat botak tu.hahaha..cakap banyak tak guna...korang layan je eh..hehehe..


Rabu, 13 April 2011

(Video) Kebenaran Disebalik Industri Daging - Sangat Kejam


Video kebenaran disebalik industri daging..Tak terkata bila tengok video ni....yang ni kompilasi dari babi,ayam,itik,lembu dan ikan..bukan yang macam video sebelum ni....Video agak panjang, tapi memang best nak layan dan memang sangat kejam..

(Video) Presiden Republik Chech, Kantoi Curi Pen

 Presiden Republik Chech, Vaclav Klaus

Kantoi!!!..hehehe..Video Presiden Republik Chech, ( Vaclav Klaus) kantoi mencuri pen pada satu sidang media..adoi..macam-macam..padahal dia boleh beli beratus juta pen camtu...kelakar tol...hahaha..korang tengok reaksi dan keselambaan dia masa curi pen tu..kelakar siot..hahaha..Pemimpin Malaysia jangan wat camni tau...hahaha.korang layan la dulu video Presiden Republik Chech,  kantoi curi pen kat bawah ni..aku nak sambung gelak...hahahahaha...

Pengumpul Gambar Awek Bertudung- Apa Kejadahnya??

 

Minta jasa baik semua report abuse pada fanpage ini sbb mempersenda dengan kata-kata kesat pada wanita bertudung.....bayangkan kalau ada gambar isteri, anak-anak perempuan, mak, kakak, makcik, nenek,dan awek-awek korang, dipersenda
mcm kat fanpage nie.

MalaysiaKini Kena Hack???

MalaysiaKini Kena hack???..Patutla takleh bukak dari petang tadi..berikut kata  Premesh Chandran, pemilik Malaysiakini

"We can now confirm that Malaysiakini.com was attacked by external parties starting at 11am this morning. We will start publishing through facebook and other platforms while we find ways to filter the attack."


Selasa, 12 April 2011

(Dadah) Ameng Spring Dihukum Penjara Lapan Tahun Dan 10 Sebatan


 MELAKA: Penyanyi kumpulan Spring, Wan Aminuddin Wan Ismail atau lebih dikenali sebagai Ameng, dihukum penjara lapan tahun dan dikenakan 10 sebatan oleh Mahkamah Sesyen di sini, Selasa kerana kesalahan dadah.

Isnin, 11 April 2011

Pelanggan Tergamam Hidangan Patin RM13,000..!!!


Sekumpulan 50 pelanggan yang makan hidangan masakan kampung termasuk ikan patin di sebuah restoran di Temerloh, terkejut apabila mereka dikenakan bayaran RM13,000.

Gan Lulu Diserang Ibu Ketika Talk Show

Gan Lulu seorang model dan pelakon dari china telah diserang ibunya ketika ditermuramah dalam sebuah  sebuah rancangan 'Talk Show'..aku tak paham bahasa cina...so korang translate sendiri la eh..hehehe...seksi gak si Gan lulu ni..hehehe,,.layanzzzz.

Kekecohan Rebut Tupperware Di Ceramah PM

Kekecohan berlaku di stadium tertutup MBKS malam semalam selepas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razal meninggalkan tapak perhimpunan ceramahnya kerana hadirin berebut cuba mendapatkan 'ole-ole' yang dibawanya - iaitu bekas makanan dan minuman berjenama Tupperware. Ketika 2,000 orang beredar dari stadium itu, ratusan lagi mengerumuni pintu masuk untuk merebut bag 'ole-ole' yang diberikan secara percuma itu.

Tempat Tidur Kanak-Kanak Di Dunia - Miskin Dan Kaya

Tempat tidur adalah tempat yang paling best selain dapur dan tandas...hehehe.Tapi bagi negara dan golongan miskin,,apala sangat yang penting dengan tempat tidur..selain makan dan minum..kat bawah ni gambar tempat tidur kanak-kanak di serata dunia..antara kanak-kanak dari golongan miskin dan kaya..layanzzzz...

Kanak-kanak di Senegal

Ahad, 10 April 2011

Bukan Telur Sahaja Tiruan, Nasi Tiruan (Plastik) Pun Ada !!!


nasi  plastik??
pernah dengar nasi plastik????

Ala nasi plastik atau nasi yang dibuat dari plastik atau beras plastik..betul la,,jangan korang tak caye..ciptaan terbaru dari negara peniru terbaik punyer..China!!!...

Sabtu, 9 April 2011

Anggota Parlimen (DPR) Kantoi Tonton Video Seks


 

Seorang Anggota Parlimen (DPR) kantoi apabila gambarnya sedang menonton video seks telah berjaya dirakam ketika perbahasan di Dewan Parlimen Indonesia.

Jumaat, 8 April 2011

Cara Nak Beza Telur Tiruan Dan Telur Asli

Awas telur tiruan!!!..Di China terdapat sekolah khas yang mengajar teknologi atau mencipta semula sesuatu, termasuk telur juga telah dibuat sendiri dengan menggunakan bahan kimia, sama apabila digoreng dan dikatakan paling popular sekarang.

Lagu Terasing Di Bumi Sendiri - Nyanyian Usop Wilcha

Usop wilcha sape tak kenal??.Mamat Khalid adalah  pengarah yang bertanggungjawab membawa Usop Wilcha atau nama sebenar Syed Mohamad Asri  ni ke dalam filem Hantu Kak Limah Balik Rumah dan filem Zombi Kg Pisang.Yang skang dah jadi macam fenomena..Aku minat gak Usop wilcha ni, nak2 ayt kita bako dia tu..memang kelakar..hehehe
Usop Wilcha atau Syed Mohamad Asri ni, dulu pernah menyanyi kalau nak tahu... Usop wilcha bukan saja boleh menyanyi, dia jugak ada bakat menulis dan mencipta lagu.Berbakat jugak Usop wilcha ni. Mesti ramai yang tak sangka, Usop Wilcha  yang lemah longlai ni punya suara yg macho gilerrr!!..hehehe.setakat yang aku tahu dia nyanyi lagu terasing di bumi sendiri...pepe korang layan video klip kat bawah ni...terasing di bumi sendiri nyanyian Usop Wilcha.

Proton Satria Neo R3 Supercharged – edisi khas


Proton Motorsports telah tampil dengan projek terbaru selepas versi Proton R3 Satria Neo berjaya dilancarkan dengan jayanya. Sekarang sempena sukan permotoran Formula 1 yang bakal diadakan di Sepang pada 8-10 April, sebagai penghargaan kepada pasukan Lotus Renault GP yang membawa jenama Group Lotus dan Proton, sebuah lagi versi edisi khas Satria Neo R3 bakal dilancarkan

(Gambar) Jezamine Lim, Isteri Harith Iskandar Berbikini


Gambar Jezamine Lim isteri kepada Harith Iskandar,yang menjadi  covergirl untuk majalah Shape dengan hanya mengenakan sepasang bikini!!!...makin parah orang kita sekarang...

Rahsia Nombor Kad Pengenalan Anda


Nombor kad pengenalan Sejak 1990, setiap warganegara Malaysia diberikan satu set nombor 12-digit yang unik dalam format (TTBBHH-NN-###J) sebagai nombor kad pengenalan.

-Kumpulan digit pertama (TTBBHH) merupakan tarikh lahir pemilik KP.

Khamis, 7 April 2011

Bila Jedi (Star Wars) Main Badminton

Bila jedi (Star Wars) main badminton...memang kelakar..macam mana diorang edit sampai raket bleh jadi camtu..kelakar plak tengok...hehehe

Jom Layan Iklan Yang Cool - Best

Memang kreatif giler iklan ni...best je..Layanzzz

Rabu, 6 April 2011

Selasa, 5 April 2011

Cara Mudah Nak Tangkap Ular..!!!

Salam...

Korang pernah tangkap ular ??...tak pernah??...ok..aku akan ajar cara-cara nak tangkap ular..mudah je..korang boleh DIY (do it yourself)...hehehe..

Alatan:-

1.Kulit Binatang @ sarung tangan(jangan guna kulit bab1..harammm)
2.Tali
3.Mancis Api
4.Pelepah kering atau apa-apa saja yang kering..hehe
5.Rakan(guna untuk tarik korang...)


Video Seks Menyerupai Anwar Ibrahim?? - Video

KUALA LUMPUR: Satu klip video seks yang dikaitkan dengan seorang pemimpin pembangkang didakwa sudah dimuat turun ke laman web YouTube dan beberapa laman blog sejak tengah hari semalam.

Dalam klip video selama satu minit 47 saat itu memaparkan tiga individu iaitu dua lelaki bersama seorang wanita dalam sebuah bilik sebelum seorang daripada lelaki terbabit keluar.
Di awal permulaannya, seorang wanita lengkap berpakaian duduk di sisi katil sambil dua lelaki seorang daripadanya bertuala berbual ringkas sebelum lelaki itu keluar.

Mitsubishi Evo Jadi Teksi..!!!!

wakakaka..Mitsubishii Evo da jadi teksi....

Jumaat, 1 April 2011

Pembaca Ke 25000 Telah Ditemui..!!!!

salam...

Akhirya penantian untuk mencari pembaca bertuah ke-25000 berjaya...baru sejam wat entry ni..tahniah cik ayung merapu n thanks 4 the nice entry....

1/4/2011
Terima kasih ayung merapu sebab rajin view blog tak seberapa saya nih...untuk no berikutnya sila klik  sini

Mencari Pembaca bertuah ke 25000

Cepat-cepat...aku mencari pembaca bertuah ke 25000....nombor sekarang 24913(setakat entry yang aku buat ni). Hanya tinggal berapa puluh je lagi...syarat-syarat dia camni..:-

  1. Print screen page pembaca bertuah apabila No25000 dah mengena (full screen)
  2. Buat  post pasal kemenangan anda dan letakkan link ke page ini (kalo x buat x dapat topup
  3. E-mail gambar tersebut ke AM_NOUVOS@yahoo.com.my dalam masa 30 minit (bagi tahu sekali korang nak topup maxis, celcom atau digi. Pastikan E-mail dalam 30 minit je)

Permohonan Kemasukan Ke Politeknik Sesi Julai 2011



Permohonan kemasukan Politeknik KPT Sesi Julai 2011 dibuka mulai hari Isnin, 10 Januari 2011 untuk pemohon daripada kategori lulusan SPM dan setaraf , manakala bagi Lulusan Sijil Politeknik KPT, Lulusan Sijil Kolej Komuniti KPT, Lulusan Diploma Politeknik KPT dan lulusan Kolej Matrikulasi KPM , permohonan mulai dibuka pada 4 Mac 2011 yang lalu.

Lima Petunjuk Taraf Kesihatan Lelaki - Lelaki Wajib Baca



Dalam masyarakat yang semakin obses dengan kesihatan, adalah mustahil untuk melepaskan diri daripada memperkatakan tentang kisah-kisah pahit dan manis berkaitan kesihatan. Daripada pandemik kepada simptom-simptom penyakit yang menggerunkan, berita-berita mengenai penyakit selalunya diiringi dengan elemen takut dan bimbang.

Hakikatnya penyakit tidak mengenal usia, bangsa, agama mahu pun jantina. Apa yang boleh dilakukan adalah mencegah dan kemudiannya jika tidak berkesan merawat. Bagi lelaki, kesihatan mungkin bukan topik yang digemari. Namun tidak bermakna soal kesihatan dipandang ringan.

Mati Gantung Diri (Real) - Video

Video seorang remaja yang mengantung diri akibat tekanan hidup....Kesalahan membunuh diri merupakah satu kesalahan yang terlalu besar. Orang yang membunuh dirinya akan diazab di akhirat kelak sebagaimana dia membunuh dirinya di dunia sepertimana dijelaskan oleh Nabi S.A.W.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...