Sabtu, 23 April 2011

Mencari Pembaca Bertuah Ke 40000


Cepat-cepat...aku mencari pembaca bertuah ke 40000....nombor sekarang 39837 (setakat entry yang aku buat ni). Hanya tinggal seratus lebih lagi je lagi...syarat-syarat dia camni..:-


  1. Print screen page pembaca bertuah apabila No40000 dah mengena (full screen)
  2. Buat  post pasal kemenangan anda dan letakkan link ke page ini (kalo x buat x dapat topup
  3. E-mail gambar tersebut ke AM_NOUVOS@yahoo.com.my dalam masa 30 minit (bagi tahu sekali korang nak topup maxis, celcom atau digi. Pastikan E-mail dalam 30 minit je)
  4. Jangn  tipu2 tau…
  5. No topup akan diemailkan kepada pemenang.
atau korang leh baca kat...sini

Cepat-cepat dah x sabar dah nak bagi hadiah ni...hehehe..hadiah dia xda lumayan sgt..tapi berbaloi tu...dapat gak sejam korang kol awek or pakwe korang..hehehe.
Rajin-rajin la melawat sini klu nak top up..

1 ulasan:

yatie Awang berkata...

InsyaAllah....kalau ada rezeki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...