Rabu, 13 April 2011

(Video) Kebenaran Disebalik Industri Daging - Sangat Kejam


Video kebenaran disebalik industri daging..Tak terkata bila tengok video ni....yang ni kompilasi dari babi,ayam,itik,lembu dan ikan..bukan yang macam video sebelum ni....Video agak panjang, tapi memang best nak layan dan memang sangat kejam..

bayangkan penderitaan  haiwan ni..kejam sangat, langsung xda perikemanusiaan..ada satu scene diorang hempas-hempas je itik kat lantai, dan satu scene lagi sekor anak lembu dipijak dan ditumbuk. Harap benda macam ni tak berlaku di Malaysia.Citer banyak pun tak guna..korang layan jela eh...


kecian..sedih betul tengok..ni klu abah aku tengok, comfirm menangis (dia jenis sayang binatang)

P/s:-Klu malas ak tengok..line lembab ke korang download  Video kat link bawah ni..

4 ulasan:

Zaid berkata...

sadisnya... tak sampai hati nak tengok sampai habis video tu :(

Munna berkata...

adeiii...tgk smpai 47saat je..wpun diorg wat kt babi tp ttp xsmpai hati nk tgk yg lain2.... :(

mUm_tAz berkata...

Tak sanggup tengok..kejam betol..

Pejuang kesenian Extreme berkata...

Ape la perangai lagi teruk daripada binatang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...