Rabu, 4 Mei 2011

Trend Terbaru Di Jepun - Modifikasi Tubuh..!!!


Trend terbaru remaja, di Jepun - Modifikasi tubuh.Bahan yang digunakan untuk modifikasi ini adalah SALINE..iaitu bahan yang  digunakan untuk implant payudara. Zaman makin moden..dan manusia jadi makin pelik..jangan trend ni sampai kat Malaysia dahla..geli je tengok..dah macam alien @ kerbau @ setan dah...





Haha..bajet macho la tu..hodoh giler.....

8 ulasan:

Fauzie Jasmani berkata...

Bila makin maju..makin 'pandai' la tu kononnya..mcm dah xder keje jer..

UpProfits Latest Entry : Perlawanan Tumpuan Barcelona vs Real Madrid

miejigsaw berkata...

Hu3, aku awal post benda ni 25hb March. He3 actually gambar ni last year lagi sebelum Jepun kena tsunami.
Tak caya go http://marchcommunity.net/blog/bizarre-picture/fashion-pelik-dari-jepun/

ArulchelseA berkata...

pengaruh kartun org2 jepun ni ..ingt supersaiya ke diaorg..hahaha

Fernando Torres scores first goal

Eskay nak buat ujian poligraf

Shairazi Saidin berkata...

Allahuakbar. Patot la bertsunami sakan..Wakaka.


24:7 | Muak aku dengar penghinaan blogger Malaysia.

Nasib Lelaki | Wanita yang tidak layak dijadikan isteri.

yatie Awang berkata...

ada juga manusia mcm ni....

n!cK berkata...

gile la..serem je nengoknye..klu jmpe tepi jalan msty lari lintang pukang..ahahha

Orang Kampung berkata...

hahaha..
pelik betul..
mmg hodoh..

Kay Masingan berkata...

pelik bila dah maju..bagi mereka, itu juga cara untuk menunjukkan kemajuan mereka. tapi hodoh bagi saya

jom baca..idea elakkan bankrap?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...