Jumaat, 18 Februari 2011

Mudahnya Dapatkan Nombor Telefon Member Facebook Anda


Tak sangka semudah ni...cara ni aku dapat dari satu forum
Korang cuma perlu login akaun facebook korang...lepas tu paste Url ni kat browser...


http://www.facebook.com/friends/edit/?sk=phonebook

so apa kesimpulan dia???
...lindungi privasi anda,,jangan semua benda nak tulis kat Facebook...Manusia dah semakin pandai...

8 ulasan:

mayra aish♥ berkata...

thnx for da info (^_^)

BuDaK JaWa berkata...

Just klik account > edit frenz kat account fb jer. tapi nombor yg dipaparkan tu hanya pengguna fb yg x setkan privacy pd no hp tu jer. kalau yg setkan privacy hanya saya shj. org len tetap tak dapat tgk.

A.K.U berkata...

mmg boleh tgk tu.. bahaya2

Warna Warni Kehidupan berkata...

ahahaha dapat laks no tepon secret admire lalalalala

SobriMansor berkata...

perghhh...sekali berderet daaaaa kuar no tipon kengkawan...hehehehe

chii berkata...

heheh...tp mostly yg kuar no..yg mmg da ada kt info

ayuhidayu berkata...

owh nk try laa

cayrul berkata...

A'ah kuar la....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...