Selasa, 15 Februari 2011

mencari pembaca ke 8000..!!!!

Cepat-cepat...aku mencari pembaca bertuah ke 8000....nombor sekarang 7594 (setakat entry yang aku buat ni). Hanya tinggal berapa ratus je lagi...syarat-syarat dia camni..:-


  1. Print screen page pembaca bertuah apabila No 8000 dah mengena (full screen)
  2. Buat  post pasal kemenangan anda dan letakkan link ke page ini (kalo x buat x dapat topup)
  3. E-mail gambar tersebut ke AM_NOUVOS@yahoo.com.my dalam masa 30 minit (bagi tahu sekali korang nak topup maxis, celcom atau digi. Pastikan E-mail dalam 30 minit je)
  4. Jangn  tipu2 tau… (Tuhan nampak)
  5. No topup akan diemailkan kepada pemenang.
atau korang leh baca kat...sini

Cepat-cepat dah x sabar dah nak bagi hadiah ni...hehehe..hadiah dia xda lumayan sgt..tapi berbaloi tu...dapat gak sejam korang kol awek or pakwe korang..hehehe.
Rajin-rajin la melawat sini klu nak top up..salam maulidur rasul..

6 ulasan:

Dawa berkata...

bestnya byk follower~~~~~

ayienchan berkata...

nak jadik yg ke 800 ! :D

imaza93 berkata...

best2 !! hehe...

A.K.U berkata...

ekeke..best2 :)

WanFadhilah berkata...

wow! 8000 tu..

Saya Seorang Pelancong (5): Kundasang War Memorial

Fashionista berkata...

adusss...melepassss..dh terlebih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...