Ahad, 27 Februari 2011

Aiskrim Dari Susu Ibu..!!!


Sebuah kedai di London menjual Ais krim berperisa susu ibu

Dengan harga £14 (RM70) aiskrim yang dipanggil Baby Gaga(Da takda nama lain) , boleh didapati di restoran Icereamists di Covent Garden.



Susu manusia dari penderma berkenaan diadun dengan perisa vanila Madagascar dan kulit lemon berkenaan kemudian dijadikan ais krim.

Pengasasnya, Matt O’Connor berkata: “Baby Gaga ini amat berkrim. Tiada siapa yang melakukan sesuatu yang menarik dengan ais krim sejak 100 tahun lalu.” – Agensi
mesti sedap...yummmy...hahaa..

4 ulasan:

sawn berkata...

Pastu mesti ramai yang jadi saudara susuan.. Tanpa disedari.. hahaha

TheChekJah berkata...

tu la,,, bahaya tu.. kan ke bagus susu tu bagi kat baby masing2... ni siap wat asikrim lagi,... adoi.. depa ni... mmg pelik sungguh la..

fiezah91 berkata...

adeyyyy..
macam ni pon ada ke?hahaha.. terus loya tekak bila baca nih. hahaha

chii berkata...

ramai yg offer nak kasi susu lebih krg ni..adeih :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...