Khamis, 17 Februari 2011

Pembaca ke 8000..!!!!

salam...

Akhirya penantian untuk mencari pembaca bertuah ke-8000 berjaya...tahniah cik fiezah91 n thanks 4 the nice entry....kali kedua dia dapat...dua sorang je ke baca blog aku...huhuhu..

Ni Print screen 1st time dia dapat 22/1/2011

 

yg ni kali ke-2..16/2/2011


Terima kasih fiezah91 sebab rajin view blog x seberapa saya nih...untuk no berikutnya sila klik  sini

5 ulasan:

Dawa berkata...

ni kira dh tahap nk jd otai dh xlama lg ni :)

Adzriel AB berkata...

alamak...terlewat sampai 61 org la.. he..he..

TheChekJah berkata...

ayat pasrah je... hehe...

fiezah91 berkata...

erkkk.. saya byk tu yang view blog kamu.. hehe.. thanks

Orang Kampung berkata...

adehh..
dh trlmbt..
duk ingt lmbt mcm blog aku..
rupanya laju..

tahniah kpda fiezah.. gmbr x abih loding lg tu.. trus snap.. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...