Rabu, 9 Februari 2011

Cara Nak Tingkatkan Traffic di Blog

Cara nak tingkatkan traffic secara percuma dengan free viral..Aku pun bru nak praktis benda ni..tak salah klu nak mencuba...
Senang je, ,ini ialah cara-caranya:
  1. Isikan kesemua kotak yang disediakan dengan kod-kod yang berlainan. Untuk mengisinya korang boleh tengok kat sini  
  2. Lepas tu ialah korang perlu daftar dengan mengisi nama, email, url web.
  3. Da siap step 2., masuk ke email korang dah klik link untuk aktifkan akaun korang.
  4. Last skali, korang buat satu post dan gunakan link daripada email korang sebagai link untuk orang lain register seperti korang.
Tak salah nak mencuba....lebih baik dari langsung tak buat apa2..

8 ulasan:

REMEDY berkata...

wah...boleh dicuba ni....x salah mencuba kan...bkn kena bayar

apexg2 berkata...

bro...link tak berfungsi.tq!

fiezah91 berkata...

bjaya x?huhu

n3scaf3_ais berkata...

ok2...da baiki link...huhuhu

feyus berkata...

btl2 free ke ni?

n3scaf3_ais berkata...

baca dulu kt c2..nnt paham r..sistem dia macam mana

matdin berkata...

pernah try jugak benda ni dulu hehe..

gaung berkata...

tengah cuba bende nie//tapi next step lepas masuk kan 5kod blog tu, kami lost la..terus mcm nk putus asa..

ENTRY TERBARU: BLOG aku kalahkan Kosmo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...