Ahad, 13 Mac 2011

Lawak Jepun Dilanda Tsunami Oleh Berita Harian - Sesuai Ke??


Bukan nak kata apa...tapi sesuai ke dengan keaadan tsunami yang berlaku kat jepun skang...ok nak buat lawak..tapi biar bertempat..tak prihatin langsung..macam mana kalu benda ni berlaku kat negara kita..tak sangka aku surat khabar yang gah macam berita harian boleh keluarkan sesuatu yang agak kebudak-budakan macam ni??

5 ulasan:

Dev Clarehova berkata...

huhu! seolah2 tsunami ini adalah bahan mainan. sangat x baik :(

pak long berkata...

salam...
tu namanya BERITA HAIRAN....

fiezah91 berkata...

x ptt btl buat lawak dengan benda2 gini.nak buat lawak tu biar la bertempah.adehai..

AmYcOzZo berkata...

Hohoho..series weh lawak pic tu

papabear berkata...

dah baca ni kat i-cnn.. dorang dah apologized tapi yg tak syiok baca ada certain Malaysians yg wrote messages that are racist as well as political, which are not really relevant to the issue..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...