Isnin, 7 Mac 2011

Mencari Pembaca Ke 15000..!!!!

Cepat-cepat...aku mencari pembaca bertuah ke 15000....nombor sekarang 14897(setakat entry yang aku buat ni). Hanya tinggal berapa ratus je lagi...syarat-syarat dia camni..:-




  1. Print screen page pembaca bertuah apabila No15000 dah mengena (full screen)
  2. Buat  post pasal kemenangan anda dan letakkan link ke page ini (kalo x buat x dapat topup)
  3. E-mail gambar tersebut ke AM_NOUVOS@yahoo.com.my dalam masa 30 minit (bagi tahu sekali korang nak topup maxis, celcom atau digi. Pastikan E-mail dalam 30 minit je)
  4. Jangn  tipu2 tau…
  5. No topup akan diemailkan kepada pemenang.
atau korang leh baca kat...sini

Cepat-cepat dah x sabar dah nak bagi hadiah ni...hehehe..hadiah dia xda lumayan sgt..tapi berbaloi tu...dapat gak sejam korang kol awek or pakwe korang..hehehe.
Rajin-rajin la melawat sini klu nak top up..salam maulidur rasul..

7 ulasan:

papabear berkata...

ala... baru 14906 jer...

Jaa berkata...

erm, saya yg ke-14973...heheh...

pearl jade berkata...

sayaa berjayaaa..
jap ek sye wat entri :)

Izamir Ridzwan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nescafe_ais berkata...

wah...da ada yang dapat...tahniah..hantar printscreen kat aku...

pearl jade berkata...

dah send da..hehe
thanx encik nescafe ais :)

pearl jade berkata...

http://pearl-jade86.blogspot.com/2011/03/saya-pembaca-bertuah-ke-15000-blog.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...