Khamis, 10 Mac 2011

Akhirnya Dapat hadiah Dari Syoknyerblogging

Syoknyer Blogging

Akhirnya dapat juga hadiah dari kontest SYOKNYERBLOGGING  lumayan juga hadiah dia..walaupun aku dapat saguhati je..Alhamdulillah,dapat hadiah pertama sejak aku berblog pada awal 2011 ni..terima kasih pada fivio.com dan maribinablog.blogspot.com.

Terima kasih pada yang sudi Vote..hehehe..Aku xtau nak balas apa...so aku list kan blog korang kat sini eh...mungkin ada lagi yang VOTE tapi takdapat nak masukkan dalam list coz xtau link korang..list kat bawah ni pun aku amik juz dari Komen korang kat Entry ni.dan aku anggap diorng vote...Blog diorng ni best tau...ape lagi try la usha









7 ulasan:

Orang Kampung berkata...

tahniah bro..
hehe..
aku xtau sapa vote aku.. kena selidik jugak ni.. hehe..

Misz Eisya berkata...

tahniah ^^

AYuNG berkata...

dah dapat seperti yg di hajat kan..hehe

tahniah!:D

Zik berkata...

alhamdulillah ..rezeki tuh bro... :-)

bella bellitos berkata...

nak nak nak jugak jugak share boleh??? =P

Yastro berkata...

bro...yastest tu blog no 2 gua arr...
blog utama yastroonline

Apapun thanks mention blog gua tu.

n3scaf3_ais berkata...

Yastro:..da betulkan dah....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...